Yigiti bëhët baba për herë të parë,kushë është ajo që ja rrëmbeu zemrën…!(FOTO)

Aktori i talentuar Temmuz  Gürkan Karaca, i cili ka luajtur në shumë seri televizive, lindi më 1 janar 1987 në Afyon.

Aktori i pashëm, të cilin e njohim me personazhin e Atakan në serialin Deniz Yıldızı dhe personazhin e Ayhan në serialin Mos më Harro, ka vendosur një fron në zemrat e publikut.

Temmuz Gürkan Karaca, i cili luan një rol në serialin Behzat Ç, i cili është gjithashtu një serial shumë i njohur detektiv, jeton në Ankara. Temmuz Gürkan Karaca, i cili gjithashtu mori pjesë në serialin

“Më Fal”, disa prej të cilave u xhirua në Ankara, luajti karakterin e Yigit në serial. Ai është një aktor i mirë i teatrit, si dhe një aktor i suksesshëm televiziv.

Ai interpretoi në shfaqje teatrore si “Shteti” dhe “Kirurg” në Teatrin Shtetëror të Ankarasë.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *