Në serial një femijë i vogel por do të habiteni edhe ju sa qenka rritur në jetë reale Gyneshi! (FOTO)

Murat Danacı lindi në Manisa në 1976.

Ai përfundoi arsimin në Konservatorin Shtetëror të Universitetit Anadolu. Murat Danacı, i cili u takua me ekranet me serinë e llogaritjes, më vonë mori një rol në serialin Dhimbja e Zemrës. Transmetim në Star TV; Ai është në kastin e serialit Beni Affet, të cilin e ndau me Gaye Turgut Evin, Saim Karakele dhe Şeyma Korkmaz, dhe luan karakterin e Cüneyt.

Murat Danacı lindi në Manisa në 1976. Ai përfundoi arsimin në Konservatorin Shtetëror të Universitetit Anadolu. Murat Danacı, i cili u takua me ekranet me serinë e llogaritjes, më vonë mori një rol në serialin Dhimbja e Zemrës. Transmetim në Star TV; Ai është në kastin e serialit Beni Affet, të cilin e ndau me Gaye Turgut Evin, Saim Karakele dhe Şeyma Korkmaz, dhe luan karakterin e Cüneyt.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *